loader image

Meet the Team

Real Estate Support is een initiatief van de Support App. Een platform dat wereldwijd gebruikt wordt om bedrijven/ branches efficiënter en kostenbesparend te maken. Ons team bestaat uit jonge creatieve en gemotiveerde mensen.

Begin 2019 kwamen wij tot de conclusie dat vastgoedbeheerders behoefte hadden aan een allesomvattende software tool. We zagen hierin kansen om bedrijfsvoeringen slimmer en gemakkelijker voor vastgoedbeheerders in te richten. Met de kennis en ervaring die wij vanuit de Support App hebben, hebben wij nu een nieuw systeem ontwikkeld waarmee wij vastgoedbeheerders kunnen ontzorgen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Pim van de Walle

Founder & Owner

De Support App heb ik in eerste instantie ontwikkeld voor de bouwsector. Inmiddels wordt het systeem wereldwijd gebruikt. Ik merkte vervolgens dat de vastgoedsector ook behoefte had aan een soortgelijke tool. Naar aanleiding daarvan hebben we een app ontwikkeld voor zorgeloos vastgoedbeheer. Benieuwd? Neem contact met ons op!

Krishian Visser

Project Manager

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor Real Estate Support. Wij helpen jou graag bij het realiseren van zorgeloos vastgoedbeheer! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur mij een bericht, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

PWRDBYPIM SANDER

Sander van Bilderbeek

Sales & Strategy Manager

Win-win, het verhogen van klanttevredenheid en het vitaler inzetten van uw werknemers. Als sales & strategy manager help ik jouw organisatie deze doelen te bereiken. Ik zal ervoor zorgen dat de app optimaal wordt gebruikt door een implementatie traject te verzorgen. Zit je met vragen of ben je razend enthousiast over het concept? Neem dan telefonisch contact met me op of kom gezellig langs op kantoor.

PWRDBYPIM YANNIC

Yannic van de Klundert

Operational Manager, communicatie & multimedia designer

Real Estate Support is ontwikkeld om de communicatie tussen huurder en verhuurder bij problemen soepeler te laten verlopen. Als operational manager, communicatie- en multimedia designer ben ik werkzaam om voor jouw de best mogelijke applicatie te ontwikkelen en te optimaliseren voor jouw bedrijf!

PWRDBYPIM STIJN

Stijn Kamp

IT Developer

Als hoofd IT-Developer voer ik samen met mijn IT-team de ontwikkeling van het Real Estate Support platform aan. Zowel het dashboard waar jij als beheerder in werkt, als de app voor jouw huurders zijn door mij en mijn team ontwikkeld. Onze IT-kennis en motivatie zorgt ervoor dat het Real Estate Support platform altijd en overal goed werkt!

PWRDBYPIM TOM

Tom Schonkeren

Junior project manager

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functies binnen Real Estate Support. Ik fungeer als vertaalslag tussen het ontwerp en de daadwerkelijke uitvoering hiervan. In samenwerking met onze IT-afdeling zorg ik ervoor dat de applicatie onderhouden wordt.

PWRDBYPIM RILEY

Ryley de Jong

Sales and marketing representative

Als sales and marketing representative probeer ik voor jouw de beste deal te realiseren. Ook probeer ik jou en jouw huurders zo veel mogelijk te helpen waar nodig zodat de algehele klanttevredenheid omhoog gaat. 

Wat is je naam?

Wat is je bedrijfsnaam?

Op welk telefoonnummer kunnen we jou bereiken?

Wat is je e-mail adres?

Hoeveel voordeuren heb je in beheer?

Heb je nog een opmerking of vraag?:

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het beste paket te zoeken

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken