loader image

Voorwaarden

Alle regels en voorwaarden
Waarover gaan deze voorwaarden?

Deze voorwaarden gelden voor een eenmalige betaling via Real Estate Support. Deze betaalmogelijkheid is hieronder beschreven.

Hoe werkt een betaling via Real Estate Support?

Je kunt via Real Estate Support een betaling doen als een ander dat aan jou heeft gevraagd en een link voor deze betaalmogelijkheid heeft gestuurd. Je betaalt dan via iDEAL aan Real Estate Support. Real Estate Support boekt het bedrag daarna over naar het rekeningnummer (IBAN) dat in de omschrijving van jouw iDEAL betaling staat. Je ontvangt daarvan een bevestiging. Real Estate Support laat de ander via de Real Estate Support app weten dat jij bevestigt dat je betaald hebt.

Wanneer ontvangt de ander de betaling?

Real Estate Support doet de overboeking zo snel mogelijk na ontvangst van jouw betaling. Uiterlijk op de volgende werkdag wordt het bedrag bijgeschreven op het aangegeven rekeningnummer.

Zijn hier kosten aan verbonden?

Er worden door Real Estate Support geen kosten in rekening gebracht.

Waarvoor is Real Estate Support verantwoordelijk?

Real Estate Support is alleen verantwoordelijk voor de overboeking naar het rekeningnummer (IBAN) dat is aangegeven in de omschrijving van jouw iDEAL betaling. De naam van de ontvanger wordt daarbij niet gecontroleerd. Als de betaling niet wordt bijgeschreven op het aangegeven rekeningnummer moet Real Estate Support aantonen dat de bank van de ontvanger het bedrag ontvangen heeft. De ontvanger kan dan bij zijn eigen bank vragen waarom het bedrag niet is bijgeschreven. Als Real Estate Support niet kan aantonen dat de bank van de ontvanger het bedrag ontvangen heeft moet Real Estate Support het bedrag aan jou terugbetalen. Voor eventuele schade die het gevolg is van een fout bij de uitvoering van de betaling is Real Estate Support niet aansprakelijk.

Wat te doen bij klachten over de betaling?

Neem bij klachten contact op met de Real Estate Support supportdesk via WhatsApp: 06 – 836 543 43.

Privacy: wat gebeurt er met mijn gegevens?

In de Privacyverklaring van Real Estate Support lees je meer over het gebruik van jouw persoonsgegevens en hoe je jouw rechten kan uitoefenen.

Welk recht is van toepassing?

Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Amsterdam.

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het beste paket te zoeken

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken