loader image

Digitalisering in vastgoed

Het werk van vastgoedbeheerders kan voor een groot deel al digitaal uitgevoerd worden. Het ondertekenen van contracten, opstellen van inspectierapporten, doen van betalingen en de algemene administratie worden nu vaak nog op papier gedaan, of worden in een aantal verschillende systemen gedaan. Dit zorgt voor veel onnodige efficiëntie en tijdsverlies.

Daarnaast wordt er vanuit huurders veel geklaagd over slechte communicatie en gebrekkige klantenservice. Voor reparatieverzoeken en andere vragen moet je nog steeds bellen naar de vastgoedbeheerder, waardoor deze overspoeld raakt met telefoontjes. Op die manier ontstaan er lange wachtrijen aan de telefoon, én een telefoon die constant afgaat voor beheerders.

Digitalisering in de vastgoedsector staat dus echt nog in de kinderschoenen, maar kan wel ontzettend veel winst opleveren. Een FAQ kan ervoor zorgen dat de klantenservice beter wordt en het digitaliseren van verschillende processen zorgt ervoor dat efficiëntie omhooggaat.

Voor alle problemen die in de vastgoedsector spelen, heeft de Real Estate Support app een oplossing. Van het digitaal ondertekenen van contracten tot een FAQ; Real Estate Support faciliteert digitalisering in de vastgoedsector. Ben je benieuwd naar wat de software voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Bekijk dan onze website https://www.realestate-support.com of neem contact op met info@realestate-support.com.

Deel dit bericht

Meer ontdekken

Nieuws

Innovatieve toetreders vastgoedmarkt

Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd, software wordt belangrijker en er ontstaan meer mogelijkheden. Wij laten je zien welke mogelijkheden er nu zijn én welke toevoeging ze kunnen bieden voor jouw onderneming.

Nieuws

Gevolgen coronavirus op de vastgoed

Dat het coronavirus impact heeft gehad op verschillende sectoren is niet onbekend. Ook de vastgoedsector is getroffen door het virus. Welke impact heeft het virus gehad op de sector? Wat is de huidige status van de ontwikkelingen? En welke onzekerheden zijn er nog in de toekomst?

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het beste paket te zoeken

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken