loader image

Waarom een faq voor vastgoedbeheer?

In het huidig vastgoedklimaat wordt steeds vaker gebruik gemaakt van online chatfuncties en FAQ’s om huurders of kopers te begeleiden in het zoekproces. Beide functies hebben dezelfde doelstelling: het verbeteren van de klantenservice en tegelijk het verhogen van conversie.

Uit recente onderzoeken is gebleken dat de Nederlandse klantenservice jaar na jaar zeer zwak scoort. Huurders hebben behoefte aan snelle en gebruiksvriendelijke dienstverlening. Op dit moment moeten huurders vaak lang wachten wanneer ze de klantenservice bellen. Simpele vragen kosten al snel een half uur wachttijd, omdat je als huurder lang in de wachtrij staat.

Ook voor verhuurders is inefficiënte klantenservice een groot probleem. Zij zijn namelijk meer geld kwijt aan klantenservicemedewerkers dan nodig, worden zelf de hele dag door gebeld en verliezen huurders vanwege gebrekkige service.

Al deze problemen kunnen simpel opgelost worden. Om deze problemen te verhelpen ontwikkelt Real Estate Support een combinatie van digitale en traditionele klantenservice in de vorm van FAQ’s en chatfuncties. dat wil zeggen dat onze medewerkers meedenken met jouw probleem en jou het gevoel geven samen tot de oplossing te kunnen komen.

Real Estate Support wil deze manier van customer service verder ontwikkelen om vervolgens jouw organisatie te voorzien van 24/7 support. Ben je benieuwd naar onze nieuwe functionaliteiten? Bekijk dan onze website https://www.realestate-support.com

Deel dit bericht

Meer ontdekken

Nieuws

Innovatieve toetreders vastgoedmarkt

Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd, software wordt belangrijker en er ontstaan meer mogelijkheden. Wij laten je zien welke mogelijkheden er nu zijn én welke toevoeging ze kunnen bieden voor jouw onderneming.

Nieuws

Gevolgen coronavirus op de vastgoed

Dat het coronavirus impact heeft gehad op verschillende sectoren is niet onbekend. Ook de vastgoedsector is getroffen door het virus. Welke impact heeft het virus gehad op de sector? Wat is de huidige status van de ontwikkelingen? En welke onzekerheden zijn er nog in de toekomst?

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het beste paket te zoeken

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken