loader image

Reparatieverzoeken via een app

Het kan natuurlijk gebeuren dat er in je huis iets kapot gaat. Geen probleem: je belt gewoon even de verhuurder op, legt je probleem uit en maakt een afspraak voor een reparatie. Toch? Helaas is dit vaak niet hoe het gaat.

In Nederland zijn de wachttijden bij veel verhuurders aan de telefoon ontzettend lang. Verhuurders hebben niet genoeg tijd om constant de telefoon te beantwoorden en reparatieverzoeken te plannen. Vaak sta je als huurder meer dan een half uur in de wacht, om vervolgens lang te praten over je probleem en van het kastje naar de muur gestuurd te worden.

Met de Real Estate Support App is dit verleden tijd! Via onze app kun je namelijk makkelijk een reparatieverzoek indienen, zonder dat je hoeft te bellen. Je beschrijft heel simpel het probleem en wat er gerepareerd moet worden. Nu kan de verhuurder dit verzoek makkelijk en snel bekijken in zijn/haar eigen tijd, zonder dat er constant gebeld wordt.

Op die manier kan er ook sneller een afspraak gemaakt worden om een reparatie uit te voeren. Verhuurder heeft het minder druk en krijgt minder telefoontjes, huurder hoeft minder lang te wachten op een reparatie: win-win!

Deel dit bericht

Meer ontdekken

Nieuws

Innovatieve toetreders vastgoedmarkt

Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd, software wordt belangrijker en er ontstaan meer mogelijkheden. Wij laten je zien welke mogelijkheden er nu zijn én welke toevoeging ze kunnen bieden voor jouw onderneming.

Nieuws

Gevolgen coronavirus op de vastgoed

Dat het coronavirus impact heeft gehad op verschillende sectoren is niet onbekend. Ook de vastgoedsector is getroffen door het virus. Welke impact heeft het virus gehad op de sector? Wat is de huidige status van de ontwikkelingen? En welke onzekerheden zijn er nog in de toekomst?

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het beste paket te zoeken

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken