loader image

Efficiënter huur betalen via een app

Het betalen van de huur kan een huurder nog wel een vergeten. Ook is het betalen van de huur nu vaak nog omslachtig geregeld, via automatische incasso’s, tikkie’s en of een handmatige omschrijving.

Door achterstallige huur zijn verhuurders ontzettend veel tijd kwijt en lopen ze ook nog regelmatig geld mis. Constant herinneren om te betalen, bellen, mailen en op andere manieren communiceren kost veel tijd. Toch is dat wel hoe het nu vaak nog gaat bij verhuurders. Daarnaast het controleren van de bank via verschillende excel tabellen en bankafschriften is vaak ook een tijdrovend proces.

Door alle betalingen via Real Estate Support te laten verlopen wordt het doen van betalingen veel makkelijker en vergeten huurders minder snel de huur te betalen. Wanneer dit toch vergeten wordt, kan er gewoon via de app een herinnering gestuurd worden. Op die manier ben je als verhuurder minder tijd kwijt en loop je minder vaak geld mis, door achterstallige huur. Je hebt een goed overzicht van welke huurder wel of niet heeft betaald. Daarnaast waneer een reparatie voor de kosten van de huurder zijn kan je gemakkelijk een betaalverzoek via het systeem aanmaken met desbetreffende factuur.

Deel dit bericht

Meer ontdekken

Nieuws

Innovatieve toetreders vastgoedmarkt

Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd, software wordt belangrijker en er ontstaan meer mogelijkheden. Wij laten je zien welke mogelijkheden er nu zijn én welke toevoeging ze kunnen bieden voor jouw onderneming.

Nieuws

Gevolgen coronavirus op de vastgoed

Dat het coronavirus impact heeft gehad op verschillende sectoren is niet onbekend. Ook de vastgoedsector is getroffen door het virus. Welke impact heeft het virus gehad op de sector? Wat is de huidige status van de ontwikkelingen? En welke onzekerheden zijn er nog in de toekomst?

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het beste paket te zoeken

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken