loader image
Demo aanvragen
Demo aanvragen

Frequently
Asked Questions

Zoek naar onderwerpen.

Scroll down 

Welke bedrijven maken al gebruik Real Estate Support?
Real Estate Support is ontwikkeld door de software van Youno. Meer informatie over Youno is te lezen op www.youno.io. Op de portfolio pagina worden de projecten van Real Estate uitgelicht. Alle projecten van Youno zijn te zien op: www.youno.io/portfolio/.

Wat bedragen de kosten van Real Estate Support?
Afhankelijk van de personalisatie en hoeveel modules wordt er een op maat gemaakte offerte opgesteld. Geïnteresseerd? Contact ons support team via de mail support@youno.io of neem telefonisch contact op +31 6 83162632.

Hoe kan ik een demo aanvragen?
Door het invullen van het demo formulier kan er een demo worden ingepland. Contact ons support team via de mail support@youno.io of neem telefonisch contact op +31 6 83162632.

Hoe wordt het proces vormgegeven?
Als eerst is er een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we het ontwerp met bijhorende modules met wensen en eisen. Vervolgens wordt er een maat op gemaakte offerte ontwikkeld. Indien akkoord met de offerte wordt Youno in 30 dagen gebouwd. Tijdens dit proces zijn feedback momenten opgenomen.

Hoe kan ik contact opnemen indien vragen of aanpassingen?
Je kunt een e-mail sturen naar info@youno.io of bellen naar +31 6 83162632.

Op welke manier kan ik kennismaken met de mogelijkheden van Youno?
Er kan een demo worden aangevraagd met alle mogelijkheden. Neem een kijkje op de portfolio pagina om alle mogelijkheden te ontdekken. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@youno.io of bel +31 6 83162632.

De module die ik graag wil staat er niet bij, wat nu?
Geen nood! Nieuwe modules kunnen worden ontwikkeld. Dit kost meer tijd. De modules kunnen ook samengesteld worden of de elementen kunnen gebruikt worden. Er kan altijd contact worden opgenomen met het support team om alle mogelijkheden te bespreken.

Zijn er aanpassingen of veranderingen mogelijk? Zo ja, in welke termijn?
Bij wijzigingen of vragen kunt u contact opnemen met het Support team. Wijzigingen zijn mogelijk, hier zijn soms kosten aan verbonden. Het tijdsbestek is afhankelijk van de wijzigingen. Het support team geeft een indicatie van zowel tijd als prijs.

Is er uitleg van het systeem inbegrepen? Voor zowel collega’s als klanten?
Ja! We kunnen een handleiding ontwikkelen met alle do’s en don’ts. Inbegrepen is een duidelijke uitleg tijdens het proces en wanneer de applicatie is ontwikkeld.

Welke functies (interacties) zijn er?
Op basis van de modules kunnen eer verschillende functies worden gekozen. Er is altijd een dashboard (desktop) en een app (mobiele) bij aanschaf van Real Estate Support.

Zijn er onderhoudskosten? En zo ja, hoe vaak zijn er onderhoudsmomenten?
Onderhoudskosten worden per jaar in rekening gebracht. Er wordt altijd gekeken naar updates, beveiliging, etc.

Is er rekening gehouden met veiligheid en privacy?
Ja, wachtwoorden bevatten beveiliging van 2FA beveiliging. Er wordt een privacy document gemaakt. En de app wordt binnen deze richtlijnen ontwikkeld.

Wordt de huisstijl van het bedrijf verwerkt?
Ja! Het is mogelijk om logo’s, kleuren, lettertypes, etc in de applicatie te verwerken.

Kan ik wijzigingen aanbrengen in het ontwerp van een dashboard of in de app?
Ook dit is bespreekbaar. Het is mogelijk om design technische aspecten zoals kleuren, vormen, etc door te voeren naar jouw wens.

Demo aanvragen

Een demo aanvragen kan door het formulier in te vullen! Ook kan er contact worden opgenomen met het support team door te bellen naar +31 6 83162632 of een e-mail te sturen naar support@youno.io.

Demo aanvragen

Een demo aanvragen kan door het formulier in te vullen! Ook kan er contact worden opgenomen met het support team door te bellen naar +31 6 83162632 of een e-mail te sturen naar support@youno.io.

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het beste paket te zoeken

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken