loader image

Nieuws

Innovatieve toetreders vastgoedmarkt

Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd, software wordt belangrijker en er ontstaan meer mogelijkheden. Wij laten je zien welke mogelijkheden er nu zijn én welke toevoeging ze kunnen bieden voor jouw onderneming.

Lees meer »

Gevolgen coronavirus op de vastgoed

Dat het coronavirus impact heeft gehad op verschillende sectoren is niet onbekend. Ook de vastgoedsector is getroffen door het virus. Welke impact heeft het virus gehad op de sector? Wat is de huidige status van de ontwikkelingen? En welke onzekerheden zijn er nog in de toekomst?

Lees meer »

Dé 4 digitalisering trends in de vastgoedsector

Sectoren zijn sinds het begin van corona in rap tempo gaan digitaliseren. Volgens een rapport van de Nederlandse Vereniging van Banken en KPMG is er in de vastgoedsector nog een slag te maken. Wat gaat er de komende jaren spelen? Waarom is digitalisering belangrijk? En hoe start je hiermee?

Lees meer »

Waarom een faq voor vastgoedbeheer?

In het huidig vastgoedklimaat wordt steeds vaker gebruik gemaakt van online chatfuncties en FAQ’s om huurders of kopers te begeleiden in het zoekproces. Beide functies hebben dezelfde doelstelling: het verbeteren

Lees meer »

Digitalisering in vastgoed

Het werk van vastgoedbeheerders kan voor een groot deel al digitaal uitgevoerd worden. Het ondertekenen van contracten, opstellen van inspectierapporten, doen van betalingen en de algemene administratie worden nu vaak

Lees meer »

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het beste paket te zoeken

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken